en vecka sedan...

...då fyllde jag 24år, eller gubbe enligt många av mina vänner till småkryp!

dagen börja med att bli väckt på sängen av kajsa med lite presenter och skön musik... riktigt mysigt!
sen var det bara upp och hoppa för att plocka undan det sista skiten och förbereda tårta och dylikt...
vi hann knappt äta mat innan familjerna kom, kul att se alla det händer ju inte så ofta. Synd bara att brorsan och hans familj inte kunde komma pga sjukdom...men men det tar vi igen på syrrans galej om knappt två veckor =)

senare kom alla polarna hem hit med jämna mellanrum och det bjöds på bål, mörs, mer mörs, ännu mer mörs, kakor, öl och tydligen en flaska captain morgan också...haha!
singstaret gick hett hela kvällen, det fanns tyvärr bara en ledig mick den kvällen men eriq var inte bitter!! =)
grannen bakom glasrutan klaga lite men vi hade svårt att förstå hans grottsnack så vi lät volymen vara på topp....
tack för alla presenter, ja menar man har ju kakor för typ några år framåt, nudlar oxå för den delen...jävlar va det ska wokas haha...sen kommer det bli grymt skönt på balkongen efter kvällens mest seriösa present i form av infravärme =) big up till grabbarna!!
det blev blue moon bar senare på kvällen, soft att alla hängde med synd bara att man alltid tappar bort varandra, ellä ellä?!!? ska tilläggas att bmb har blivit vårat nya hak, det måste nog vara sedan stekarjanne insett hur mycke stekkött det finns där, ja menar varför skulle inte "the gamez brother team" vilja gå dit liksom?! HAHAHAHAHA....

Sjukt nice kväll, får tacka alla som kom och hoppas ni hade mörsarkul! verkar så iaf om man kollar folks minne sen kvällen eller hur JockeLejon?? =)

kvällens låt förrutom bävern knarkskiva var väl ändå denna om jag inte minns fel...nån som hört den eller, looptroops nya...tror den heter the building elle nå sånt...dom sjunger typ "heeey yaa heeey ya" fast lite mer svenskrytmiskt...hahaha! jaja, se videon här, lyssna och njut

image10

BÅLEN BLEV JU BRA FÖR FAN FELIX...JÄVLAR VA VI SÖG I OSS!!! HAAHHAHA

internare

hej dagboken.
idag tänkte jag försöka med det ovanliga att inte köra massa internare, för tydligen har min blogg blivit relativt känd för dessa konststycken.

igår så tittade grabbarna förbi på lite fotboll med GODIS, CHIPS och COCA COLA.
ganska tråkiga matcher, speciellt Roma, men vi underhöll varandra ganska bra ändå med lite tjo och tjim.

idag har man mest degat på jobbet, så jäkla dött, tyvärr. sedan var det raka vägen hem på min blå cykel för att åka till affären och inhandla massor av gosaker till helgens aktiviteter...Det blev många många påsar kan tilläggas.
om inte gästerna blir nöjda nu så blir jag nog besviken!
Synd att min kära kollega Victor inte kan komma pga att han reser till Norge för att gulligulla och åka skidor (undra om han åker längdskidor?)...

Ikvällen har bestått av att kolla mera fotboll tillsammans med Kajsa och massa donkenmat, mer underhållande matcher idag förrutom kajsas lag Arsenal som inte bjöd på något skönspel...sen ska det tilläggas att dessa jäkla man utd alltid ska ha så jäkla tur, suck! men men bra lag har väl tur eller hur svenskar brukar säga.

Nu ska jag avsluta detta seriösa försök till ett inlägg.
Kan tillägga att det är en ära att vara kompisar med två killar som Jonas och Victor som bjuder så mycket på sig själva i sina bloggar. Kalle är inte så aktiv länge, tyvärr. Felix är fortfarande på startsträckan men är på gång. Synd att Jocke inte bjuder till och startar en blogg, vore kul att höra hans synvinkel på saker och ting också.

overandout...

uteslutna

hahahahaha...vi har blivit uteslutna ur korpenserien...torsk me 0-5 varje match nu, helvete oxå!
sjukt kul att abb iaf vägrade flytta matchen för att de hade det absolut bästa laget nu för sen skulle gubbarna till thailand och mörsa thailuder och ljuga för sina frugor när de kommer hem...

korpen har iaf fått en annan innebörd för mig nu...sjukt seriöst jue,fan seriösare än div3 vanliga serien....man glider ner för att slå nån tunnel och mörsa nått skott och bara ha kul me polarna...nänä här ska det spelas vm...hahaha så sjukt roligt att se dessa farsor som springer ut och tror att de är foppa...hahahaha...JUST NU SKRATTAR JAG HÖGT, ALLTSÅ DET MÅSTE JU HÖRAS HUR MYCKE JAG SKRATTAR EFTERSOM CAPSLOCKET ÄR PÅ LIKSOM!!!! =)

käk på fragge igår och annat smått o gott..

idag är dagen efter dagen då alla firar sin kärlek...mysig dag men den är fasen ganska överskattad och förstorad. Men tur att man hade någon att fira den med iaf för annars brukar det bli lite ensamt, om man inte är en av the game brothers iofs, för då finns det alltid något på kroken. =)
dagen började med lite jobb, mycke pappersjobb och cases, jaja det ska vi inte prata om nu...sen gled jag och vörre till plantagen för att inta lite sköna dofter och inhandla nån halvlyxig romantisk blomma till våra sambos.
Det tog väl ungefär kanske 3 till 5 sekunder innan vi hittat den "perfekta blomman"...
Ska tilläggas att victor även inhandlade ett 4-pack yankiebars som intogs under våran sköna business-eftermiddagsfika!
Dagen gick ganska fort så helt plösligt vare dax att glida hemmåt för att få en tidig helg...nice!
Väl hemma väntade Kajsa, hon fick sin fina blomma och blev ännu mer lycklig att hon har en sån otroligt mörsig kille som jag...inte många som fixar den där grejen! Hon e faktiskt en ganska okej flicka också eftersom hon hade tillagat en överraskningskaka till mig...en blåbärspaj med vaniljkräm..helveeeete va gott! :-D
Lite senare avlägsnade vi från vårat cribb för att avnjuta en romantisk kväll nere på Fragolino aka "fragge"...
Vi började med att beställa in en förrätt bestående av en Bruschetta(vitlöksbröd med olika pålägg) och en Prosciutto crudo con salsa al melone(Parmaskinka med melonsalsa), sen till varmrätt blev det en Pasta de la casa(Husets färskpasta med gorgonzola, ruccola och Parmaskinka) och en Saltimbocca alla romana(Oxfilé medaljonger med salviasås och parmaskinka) som skulle kunnat avnjutas med ett schysst vin, men min sambo är ju colafantast och skyller på migrän vid vindryck så då fick det bli var sin STOR läsk...värt att tilläggas är att maten var av yttersta kvalité och att det varmt rekommenderas...=)
Mätta och belåtna satt vi kvar ett tag och bara slösnacka för att sedan glida hemmåt för att kolla Dexter som jag först blivit pålurad av victor/kalle för att sedan själv fastna rejält för och sedan övertalat min flickvän att det är "en gryyyym serie, det måste du se" haha...sjukt men sant!
Tack för en skön helkväll gumman....det var vi värda! :-)
Fredag...
Jahapp så var det fredag och man var ledig..började dagen med en halvstadig frulle för att sedan förflytta oss till systembolaget.. inhandlades ett och annat till denna och nästa helg.
Sen åkte vi förbi carwashcenter för att tvätta bilen, in bland alla bläckfiskar och igelkottar, himla läskigt!
Victor ringde precis efteråt, alltså typ bara 2min efter vi åkt ut...han fråga om det blev en "do you? do you?"haha(internare för er som inte fattar)..."klart det blev sa jag", två sekunder senare pumpar kajsa radion till max för att höra "do you know what it feels like" hahah...victor utbrast "det händer inte,det händer inte" i luren..sjukt jäkla kul..hur stor är chansen!? :-) jag vet minst en person som kommer garva åt detta iaf...ellä? ellä?? haha...

Näe dax att käka lite mat nu...hungrig som ett as efter vi skruvat ihop vitrinskåpet, fint blev det!

värt att tilläggas är att det är Ison & Fille ikväll, så ses vi ses på pluttan för jag, järngänget, ostälskarna och the game brothers ska dit...hoppas på en skön helkväll!

trevlig helg..
fredens...
image9
....reebok is the shiiiet...ERS vs. Ventilator!

slut på veckan...

så var ännu en vecka över...måste tilläggas att veckorna går otroligt fort fram nuförtiden, både på gott och ont!
vi skippar allt snack om sjukt mörsiga sälj som man lagt denna vecka, men måste bara tillägga att det handlar om en hel del cash, EN HEL DEL...=)
till helgen....den började när man stämplade ut 18.37 och man tog sin lowrider och glajja hemmåt i ett tempo som är högre än när janne sitter på gymcykeln.. kvällen skulle bli lugn, och så blev det oxå!
Gled ner mot staden i sällskap med "the gamebrothers"...bror1 och bror2...enligt rykten finns det tydligen en bror3 nu(återkommer med mer info)..åter till ämnet....det intogs välstekt fläskfile på grändens egna vis, alltid lika gott! jocke intog dock en sallad, vilket kan tyckas lite gay men tror han börjat leva ett nytt hälsosamt liv...hoppas ironin uppfattas för er som läser långsamt.
Vidare hem till Victor, men innan blev det en sväng förbi coop-storköp för att inskaffa mörs...blev en kraftig påse och en törstig cola i min säck...dock fick jag ett ganska halvläskigt samtal från herren av kvällens hus att jag skulle införskaffa, jag citerar; "en schysst ost, typ gorgonzola eller mager camembert" haha...helt sjukt va han gillar ost..
På tal om oss så fick det en att tänka på Calle som säkert sitter på plajjan nu med en bärs och bara njuter av thailands alla fördelar...
Kvällens ämnen var väl lite blandade med mycket sköna uttryck och citat....lide lökigt! en schysst kväll med ett par sköna grabbar liksom!
Lördag...började otroligt tidigt, typ runt 7-8 för att runt 9tiden spela en köörpmatch, inga avbytare för sånt e tydligen onödigt...vi råkade vinna matchen mot aktionsklubben(ett gäng gamla och trötta gubbar)..vi fick ganska mycke domslut emot oss, fattade inte varför först men nu när det gått lite över 36timmar så insåg jag att det måste varit den där JÄVLA GULDTIAN som vi inte hade till domaravgiften...lär väl dyka upp en faktura för han ville inte ta emot en halv dosa snus, tydligen snusar man ett märke som inte är tillräckligt fint för nån som dömmer på så hög nivå!
senare på dagen gled vi till eschtockholmen för att huvudsakligen köpa ett par nya bågar till jannebäver. Det slutade med att alla hade var sin kasse med sig på tåget hem iaf...har sagt det förr och säger det igen, man är och kommer nog alltid förbi en shop-o-holic..men tröjan va galen så why not?!!
victor fick till slut sin cola på tåget, vilket blev en ganska stor grej...kondöktören Börje fixade festen!
helvete va man har haft fullt upp, var grymt skönt att bara komma hem sen och sätta sig i soffan och bara chilla...skulle aldrig klara att leva så intensivt hela tiden, men kul dag var det =)
dax att öka tempot igen för att bli upphämtad av en halv familj karlsson för att åka på sandras födelsedagsfirande med många från gamla jobbgänget...himla kul att träffa de som var där! jag fick jobbet som bartender under kvällen, alla verkade gilla mina drinkar, speciellt jag själv...alkoholintaget var något utöver det vanliga...
kvällen blev galen på BMB...några grabbar från järngänget joinade...det blev mycke dans, groggar och försök att bjuda vissa konstiga personer på shots!
så var ännu en vecka över...måste tilläggas att veckorna går otroligt fort fram nuförtiden, både på gott och ont!
vi skippar allt snack om sjukt mörsiga sälj som man lagt denna vecka, men måste bara tillägga att det handlar om en hel del cash, EN HEL DEL...=)
till helgen....den började när man stämplade ut 18.37 och man tog sin lowrider och glajja hemmåt i ett tempo som är högre än när janne sitter på gymcykeln.. kvällen skulle bli lugn, och så blev det oxå!
Gled ner mot staden i sällskap med "the gamebrothers"...bror1 och bror2...enligt rykten finns det tydligen en bror3 nu(återkommer med mer info)..åter till ämnet....det intogs välstekt fläskfile på grändens egna vis, alltid lika gott! jocke intog dock en sallad, vilket kan tyckas lite gay men tror han börjat leva ett nytt hälsosamt liv...hoppas ironin uppfattas för er som läser långsamt.
Vidare hem till Victor, men innan blev det en sväng förbi coop-storköp för att inskaffa mörs...blev en kraftig påse och en törstig cola i min säck...dock fick jag ett ganska halvläskigt samtal från herren av kvällens hus att jag skulle införskaffa, jag citerar; "en schysst ost, typ gorgonzola eller mager camembert" haha...helt sjukt va han gillar ost..
På tal om oss så fick det en att tänka på Calle som säkert sitter på plajjan nu med en bärs och bara njuter av thailands alla fördelar...
Kvällens ämnen var väl lite blandade med mycket sköna uttryck och citat....lide lökigt! en schysst kväll med ett par sköna grabbar liksom!
Lördag...började otroligt tidigt, typ runt 7-8 för att runt 9tiden spela en köörpmatch, inga avbytare för sånt e tydligen onödigt...vi råkade vinna matchen mot aktionsklubben(ett gäng gamla och trötta gubbar)..vi fick ganska mycke domslut emot oss, fattade inte varför först men nu när det gått lite över 36timmar så insåg jag att det måste varit den där JÄVLA GULDTIAN som vi inte hade till domaravgiften...lär väl dyka upp en faktura för han ville inte ta emot en halv dosa snus, tydligen snusar man ett märke som inte är tillräckligt fint för nån som dömmer på så hög nivå!
senare på dagen gled vi till eschtockholmen för att huvudsakligen köpa ett par nya bågar till jannebäver. Det slutade med att alla hade var sin kasse med sig på tåget hem iaf...har sagt det förr och säger det igen, man är och kommer nog alltid förbi en shop-o-holic..men tröjan va galen så why not?!!
victor fick till slut sin cola på tåget, vilket blev en ganska stor grej...kondöktören Börje fixade festen!
helvete va man har haft fullt upp, var grymt skönt att bara komma hem sen och sätta sig i soffan och bara chilla...skulle aldrig klara att leva så intensivt hela tiden, men kul dag var det =)
dax att öka tempot igen för att bli upphämtad av en halv familj karlsson för att åka på sandras födelsedagsfirande med många från gamla jobbgänget...himla kul att träffa de som var där! jag fick jobbet som bartender under kvällen, alla verkade gilla mina drinkar, speciellt jag själv...alkoholintaget var något utöver det vanliga...
kvällen blev galen på BMB...några grabbar från järngänget joinade...det blev mycke dans, groggar och försök att bjuda vissa konstiga personer på shots!
söndag började som lördagen fast grymt grymt mycke tröttare, med en innebandymatch...vi lyckades inte vinna, men det kanske inte var så konstigt då motståndarlaget sitter inne på en egen seriöst hemsida med statistik och shit...det ska tilläggas att de spelar i tajta 90tals linnen så de kan glänsa med sina halvschysta nysolade kroppar med ganska mycke tribals! ska tilläggas att det låg ett ganska stort parti canada goose jackor fint vikta bakom deras avbytarbänk. BYYYYYTE FORWARD, BYYYYYTE FÖR HELVETE!!!!!

Jag måste coppa victor lite men idag har jag faktiskt lärt mig något annorlunda...tydligen är jag ensamstående, iaf skattemässigt. för tydligen om man bara är sambo men inte gift så är man ensamstående, fick det inte riktigt att gå ihop först men...ganska nice! Kajsa blev väl kanske inte så förtjust men hon accepterade det till slut...
NU ORKAR JAG FAN INTE SKRIVA MER FÖR DU SER JU HUR HÖGT JAG TÄNKER, LIKSOM BA KÖR MED CAPSLOCK PÅ...HELVETE VAD ALLT BLIR MYCKE HÖGRE OCH TYDLIGARE NÄR MAN KÖR MED CAPS. SÅ FAN EN STOR NÄVE RESPEKT FÖR DEN KNAPPEN SOM SITTER GANSKA LÅNGT TILL VÄNSTER PÅ MITT POWERADE MAC KEYBOARD!!!!

GODNATT OCH GLAD NY VECKA....LYCKA TILL ELLE NÅ!

ps. jag vann förresten en trisslott i lördags, värt att tilläggas =) en riktig helgbonus! haha...ds.

utmaningen...jävla erik!

hatar kedjebrev precis som erik...men måste ställa upp för karln och visa att jag också vågar...haha!

jag ska avslöja sju sanningar om mig själv och sedan föra det vidare till några till...typ jonas!

  • Jag är alldeles för slö, måste börja träna igen..men känner att kroppen mår dåligt.
  • Tar mig inte tid att träffa familjen så mycket som jag skulle vilja.
  • Har fått sämre minne med åren, glömmer saker jag inte vill glömma.
  • Trivs otroligt bra i mitt nuvarande förhållande med Kajsa.
  • Jag är en shop-o-holic, bränner alldeles för mycket pengar på kläder och onödiga saker.
  • Sprang in i en markis när jag var 10-11år, jag såg ut som en lite Mike Tyson efteråt. Blod,stygn och ett rubbat ansikte.
  • Har SM-silver i tre sporter, snacka om att man är född på andra plats...
Så nu var detta avklarat, hoppas Erik är jävligt nöjd nu?! =)

Ni är utmanade:

Jonas
Carl
Jimmy

+ alla andra vänner med blogg!

peaceout

nu är det helg igen...got damn it!

satt nyss och läste min kära kompanjon från järngänget, herr jonas blogg...grym bloggare måste jag säga. han skapade ett sug i mina fingrar som fick dem att sätta igång...
har inte uppdaterat denna blogg på nån vecka nu, lite tragiskt eftersom mitt liv är så fruktansvärt spännande och fullt av hyss!

Veckan har bara varit massa jobb i stort sett...förrutom i onsdags när pluto uppsöktes tillsammans med grabbarna grus. spelningen var väl sådär men kvällen var skön...speciellt när larsa-party aka dj large vände plattor med kajsas partyhatt på huvudet, kan tilläggas att hans huvud är liiiite större än hennes, liksom!
Efteråt tryckte man en flådig keböbb i bröö, omänskligt gott...missa visst efterfesten,haha!

Upp och jobba dagen efter...klockan ringde och ringde men niklas ville inte gå upp! till slut slet man sig upp till jobbet iaf för att slutföra veckan, helgen var nära!

Nu är den här, grymt skönt med lite ledig tid...jag behöver det känner jag,verkligen...
Idag har jag o kajsa vart och införskaffat oss lite inredning till lägenheten...ikea är farligt, denna dag hamnade inköpen på örtitusen och visakortet är fortfarande varmt.
Sedan bar det av ner på stan för att käka och mingla i butikerna...såklart skulle man lämnat kortet hemma men icke!
Försvann lite mer cash, sen lite till när man körde veckans ride in och hämta några gröna påsar...jocke verkar törstig, riktigt törstig! Denna helg oxå...haha, men jag gillart!

Näe nu ska jag ta och montera ihop lite nyinförskaffade möbler, sedan bär det av mot stan för att kanske käka en matbit med jocke?! vi får se...sen vidare till mickis och styra drivrutiner(haha) och låta alkoholen ta över kroppen...

Ses där housefingret är som högst i luften... chansen att stekarhanden används är väl stor antar jag.

Slutbloggat för denna gång,

RSS 2.0