käk på fragge igår och annat smått o gott..

idag är dagen efter dagen då alla firar sin kärlek...mysig dag men den är fasen ganska överskattad och förstorad. Men tur att man hade någon att fira den med iaf för annars brukar det bli lite ensamt, om man inte är en av the game brothers iofs, för då finns det alltid något på kroken. =)
dagen började med lite jobb, mycke pappersjobb och cases, jaja det ska vi inte prata om nu...sen gled jag och vörre till plantagen för att inta lite sköna dofter och inhandla nån halvlyxig romantisk blomma till våra sambos.
Det tog väl ungefär kanske 3 till 5 sekunder innan vi hittat den "perfekta blomman"...
Ska tilläggas att victor även inhandlade ett 4-pack yankiebars som intogs under våran sköna business-eftermiddagsfika!
Dagen gick ganska fort så helt plösligt vare dax att glida hemmåt för att få en tidig helg...nice!
Väl hemma väntade Kajsa, hon fick sin fina blomma och blev ännu mer lycklig att hon har en sån otroligt mörsig kille som jag...inte många som fixar den där grejen! Hon e faktiskt en ganska okej flicka också eftersom hon hade tillagat en överraskningskaka till mig...en blåbärspaj med vaniljkräm..helveeeete va gott! :-D
Lite senare avlägsnade vi från vårat cribb för att avnjuta en romantisk kväll nere på Fragolino aka "fragge"...
Vi började med att beställa in en förrätt bestående av en Bruschetta(vitlöksbröd med olika pålägg) och en Prosciutto crudo con salsa al melone(Parmaskinka med melonsalsa), sen till varmrätt blev det en Pasta de la casa(Husets färskpasta med gorgonzola, ruccola och Parmaskinka) och en Saltimbocca alla romana(Oxfilé medaljonger med salviasås och parmaskinka) som skulle kunnat avnjutas med ett schysst vin, men min sambo är ju colafantast och skyller på migrän vid vindryck så då fick det bli var sin STOR läsk...värt att tilläggas är att maten var av yttersta kvalité och att det varmt rekommenderas...=)
Mätta och belåtna satt vi kvar ett tag och bara slösnacka för att sedan glida hemmåt för att kolla Dexter som jag först blivit pålurad av victor/kalle för att sedan själv fastna rejält för och sedan övertalat min flickvän att det är "en gryyyym serie, det måste du se" haha...sjukt men sant!
Tack för en skön helkväll gumman....det var vi värda! :-)
Fredag...
Jahapp så var det fredag och man var ledig..började dagen med en halvstadig frulle för att sedan förflytta oss till systembolaget.. inhandlades ett och annat till denna och nästa helg.
Sen åkte vi förbi carwashcenter för att tvätta bilen, in bland alla bläckfiskar och igelkottar, himla läskigt!
Victor ringde precis efteråt, alltså typ bara 2min efter vi åkt ut...han fråga om det blev en "do you? do you?"haha(internare för er som inte fattar)..."klart det blev sa jag", två sekunder senare pumpar kajsa radion till max för att höra "do you know what it feels like" hahah...victor utbrast "det händer inte,det händer inte" i luren..sjukt jäkla kul..hur stor är chansen!? :-) jag vet minst en person som kommer garva åt detta iaf...ellä? ellä?? haha...

Näe dax att käka lite mat nu...hungrig som ett as efter vi skruvat ihop vitrinskåpet, fint blev det!

värt att tilläggas är att det är Ison & Fille ikväll, så ses vi ses på pluttan för jag, järngänget, ostälskarna och the game brothers ska dit...hoppas på en skön helkväll!

trevlig helg..
fredens...
image9
....reebok is the shiiiet...ERS vs. Ventilator!

Kommentarer
Postat av: Anonym

GAMES BROTHERS, DU U? DU U?

2008-02-16 @ 15:09:00
Postat av: vIRREEEEE

UNOWAIFEELSLIIIIIKELOOOOOOOVINSOMEONEEENOOOOFINSKANATAKIIIIIAWAAY

2008-02-16 @ 15:33:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0