mörs, magont och rock away!

va ledig i fredags, grymt skönt att få sova lite...hann med en hel del oxå, tvätta, plocka lite hemma och ta en sväng ner mot stan...råka inhandla lite sponken, man måste ju liksom va redo om nån som inte stängt dörren ihelgen...som vanligt så var det några som inte hade stängt igen...haha!
så ner mot stan nån timme senare för att käka me herr joakim...blev en amore, dock en ganska dålig pizza för ovanlighetens skull...men sen så fick man några öl me finsmak så jag glömde snabbt bort pizzan...
berglund titta förbi, längesen man såg den rackarn...sen kom calle å gabbi oxå, himla skräll! tom jonas tittade ner senare oxå, fifan va han va sugen..haha! han klunka cola som bara fasen, har nog aldrig sett någon mörsa så mycke cola på krogen nångång... =)
Blev en bra kväll bortsätt från några tråkiga incidenter men men....vidare hem till sängen, himla skönt!

Upp med tuppen, jävla matte ringer å väcker en vid 11...damn it! dega i sängen till halv ett, upp för att spela mörsarbandy med grabbarna grus...matchen sluta 10-1, men vi gjorde sista målet så vi vann...helt rättvist, precis som vanligt...var faktiskt självaste stekzlatan som bolla in kulan, himla snyggt, verkligen!

Sen efter det blev det bara hem och glo fotboll, var ju tvungen att se när King Keegan entra St.James Park igen, grymt jävla tryck på läcktarna...Välkommen hem! Dock sluta matchen 0-0, trist historia som vi borde vunnit.
Blev dock hemma ikväll, mått skit...jävla mage som spökar...men nu e det iaf lite bättre!
Knivarna har slutat hugga iaf :-S
Tog mig friheten att kolla Eastern Promises, faktiskt ganska skön rulle med ett par fina brutala scener!

Nu sitter man bara här och lyssnar Lazee's nya låt Rock Away...sjukt grym låt! Kolla liveframträdandet på P3 Gold!

Andra fräschness låtar just nu:
  • Consequence ft. Kanye West - The Good, The Bad, The Ugly
  • Prop Dylan - Knowledge Is King
  • Looptroop Rockers - Marinate
  • Promoe - This Is What I Look Like Naked
  • A-Trak - Wampercycle
Dax att sova lite kanske? njäe e fasen inte så trött...men har sjukt tråkigt!
Jäkla Kajsa jobbar ju också... :-( jag ville ju mysa! Hoppas nån får mysa ikväll iaf, den jäveln ska va lycklig...haha :-P
Näe ska nog götta mig med en rulle till kanske...eller bara glo teve om det finns något bra...

Detta blogginlägg blev ju jäääävligt bra, haha...intresant liv man har! men skönt med helg iaf....snacka om att jag e rastlös!

-peaceout-

grundlurad...

hahahah...sjukt kul att man blev lurad av jocke o robbah....hahaha, seriöst...verkligen kul! skön kväll igår oxå, kolla kuken liksom!

mörsarfest i nya lyan och en fruktig utgång!

igår var det fredag, och vad gör man på fredagar? ja inte fan sitter man hemma och mörsar mörs utan då delas det ut svordomar, ponerar deeptalks, dricker mängder av sponken och njuter av att ledigheten han infunnit sig...

ska skriva några väl valda om igår...
vi började hemma hos mig...calle klev förbi efter jobbet med två saftiga pizzor...glöppska som vi är tog det väl max, alltså max 10min att tugga i sig pizzan! felix satt bredvid och tugga upp mina sidokastade kantbitar...
sedan kom järngänget vs kottlegan som trängde in från baksidodörren..ganska taggade fick man känslan av!
upp och sen var festen igång...nu fattades bara att robbah och håkan(han med handen, se nedan artikel)...tog väl en kvarre sen va de här oxå...grabbarna invigde soffan, musiken dunkade, det snusades i mängder, en och annan cigg röktes upp...men mängden sponk som intogs var nog högst!
vi kollade lite på eagle vs shark...men den rullen,vilket är en kanonrulle ska nog avnjutas i ett lite nyktrare tillstånd för att uppskattas, så vi avbröt det ganska snabbt!

sen var det dax att dra, för taxichaffis Börje ringde och var här...snabbt ut efter ett kort svartsjukedrama haha så entra vi taxin...vi kastar oss in men efter ett tag så får jag en knackning på axeln av johan(även kallad håkan i de inre kretsarna)....han säger med ett lugn i sin röst "duu, kan du öppna dörren jag sitter fast", jag garvar..."seriöst öppna min hand sitter fast" hahahahha...helt galet, men grabben va coollugn men han satt fast med hela handen i dörren...kul, men idag har jag lite dåligt samvete. Grabben fick ju åka upp till akuten efter krogen(ja, han följde med ut och mörsa hela kvällen, sjukt gjort!)..väl på akuten så fick han tydligen beskedet att han brytit ett finger...ryktet säger även att gipsning försegick!
Vi andra drog och käka Subway, väl där träffa vi Jåålle,haha...det drevs ganska friskt med tjejerna i kassan och det mörsades macka som aldrig förr!

sen hem, sen sova...tack för skjutsen kajsabajsabobbogumma! haha..

...kvällen med ett gäng dynghögar!

stressa hem från jobbet, switcha kläder och sen ner illa kvickt på min monsterbike för att keeka med järngänget och kottlegan...
det blev till att mörsa chicken bits och kebab för vissa tjockisar på amore...va sjukt hungrig, till och med jag åt upp...bubben liksom!

det delades ut en och annan kommentar jämtemot varandra, janne kom fram till att han var dynghög, jag konstaterade att janne var en riktig mörsare, jocke ponerade att risken för utgång imorgon finns, victor konstaderade att jag var en snuskig orm, men det beror ju bara på att han alltid är så allmänt rasistisk...haha!

sen köpte vi blandgodis på ica, GANSKA mycke choklad om man säger...jocke gillar'tt!!
vidare hem till virremård och glo film...och vad händer då?! jo victor glömmer VATTNET i bilen...hahahha...."neeeeeeeej, fan oxå..glömde vattnet i bilen" sjukt kul...
filmer fanns i massor men till slut landa det på "the illusionist" (tack för stavningen jocce)...en gripande mystisk nästan en aning magestätiskt trollerifilm....vi gottade oss i det allra göttaste ur påsarna och njöt av filmen, vilken röölle verkligen!
janne drog hemmåt lite tidigare för att sova, han skulle visst upp tidigt och köpa sponken tills imörra så vi accepterade det!

nu har jag la skrivla krampla i finglarna...inte gött!
ska nog mörsa lite istället....sånt tycker vi om, mumsfilibabba!

Låtar på huvudet just nu:

-   Organism 12 & Chords - På Din Grinn
-   Lupe Fiasco - Go Go Gadget Flow
-   Adam Tensta - 80's Baby
-   Cunninlynguists - Kkky
-   Petter - Rostig Kärlek

Nytt år, ombyggnad och syster på besök!

kanske var dax att uppdatera blöggla...
jahapp nytt år, god fortsättning folk!
nyåret tillbringades först här hemma med god mat med kajsaskurk, sedan vidare till jonas lilla myshus där han o jocke njut om man säger...efter ett par avklarade bärs,groggar och dylikt så drog vi vidare till familjen karlssons nyårsjam!
inte att glömma så joinade min nya kottlega vörre upp innan vi gled dit...göttlaste!
under kvällen hände det en hel del, vissa var värre än andra medan andra var värst...inga namn nämnda...bög i röven liksom!
sjukt kul kväll iaf, man får tacka alla små pojkar o flickor som deltog...mörsning!

nu har jag fått en ny kottlega i biiznees...victor, citys egna allt-i-allo blir nu en snubbe med fina sälj, han kan sälja om man säger...
så nu har vi börjat bygga om, skönt med lite nytt...man blir ju ganska blind där bakom sitt skrivbord med en stark bönkaffla i handen.
snart klara, borde bli det imorgon...bara vissa finjusteringar kvar! ser ut att bli riktigt sexigt haha!

roligast på länge var nog att syrran titta förbi på en blixtvisit ikväll...vi käka mat,  snacka massa och hade det allmänt trevligt...sedan tog vi en promenad, eller snarare följde jag henne ner mot tågstationen för det va lite mörkt ute.. =)

skulle vara skönt med lite ledighet nu, känner sig lite sliten efter julen...men så här är det ju alltid i januari iofs...

på tal om ombyggnad så börjar lägenheten komma i form nu också..endast några kartonger, lite små saker kvar som tavlor mm och lite städning sen ligger nog inflyttningsfesten nära =)

imorgon kommer lilla kajsa hem från kramfors också...grymt kul,saknat dig gumman! =)

till slut måste jag länka till den kanske göttlaste blöggla på länge : http://hel75a.blogg.se/   MÖÖÖRS!

ps. bjuder på en bild på JÄRNGÄNGET oxå, vilka grabbar...mmm,mumsiga!


image2
 

RSS 2.0