...hänt en del sen sist man skrev!

nu var det väl lite över två veckor sen vi var i sthlm och kollade cunninlynguists spelningen på Nalen, när man tänker tillbaka nu så var det riktigt nice...skönt att komma ifrån vardagen lite också.
på tal om stockholm så återvände jag bara några dagar senare för en heldag med gumman. Huvudämnet för dagen var Magnus Betner på chinateatern på kvällen men innan det han vi att glida runt bland alla butiker och även mörsa en riktigt fin burgare på Fridays, madnice! Kvällens underhållning var också riktigt kul,trots att Kajsa inte förstog allt..måste nog få henne att börja läsa mer nyheter,haha!
som om det inte var nog med det...det blev en till sthlm tripp, denna gång i lördags för att besöka syrran som hade fyllt år...grattis! =) sen fick man träffa lilla sara också, sjukt rolig och glad unge det där...vilken energi, man var ganska trött när det väl var dax att bege sig hemmåt till västeråshålan...
Ska väl även tilläggas att vi var på pluto fredagen samma vecka som cunnin, och kollade på Ken...haha ken fuckin ring...kanske inte världens bästa spelning, men jävlar vad man fick flashbacks from old times!
Annars har det väl mest varit jobbet som fokuset legat på, jag menar min kottlega virrelius reser ju bort titt som tätt så man får ju jobba häcken av sig,haha... skönt dock att få en långhelg nu vid påsk så man kan vila ut lite.

Igår var en ganska skum dag, började med jobb och tråkiga nyheter om min farmor. Senare på kvällen var det inplanerat att glida till Konrad med gänget och kolla Million Stylez.
Vi börja hos Eriq, haha det blev en himla trevlig förfest...sen vidare, bra spelning...grymt i slutet när det var värsta reggae/dancehall köret...big up!!

Farmor, väntat men ändå jobbigt, kommer sakna dig och ditt possitiva sätt att vara som människa. Vila i frid!

peaceout...later!

RSS 2.0