veckan är över, bara helgen kvar!

yepp...då var veckan över, och helgen här...eftersom vi svenskar firar våran nationaldag så ofantligt hårt med parader och fyrverkerier så är morgondagen en röd dag, alltså en ledig dag för oss hårt arbetande inom viss försäljning!
nog med ironin. seriöst förstår mig fortfarande inte mig på svenska nationaldagen, i norge så är det värsta festen, i danmark lika så och för att inte nämna många andra europeiska länder...men icke i sverige, här är det typ den dödaste dagen på året..ingen vågar gå ut för ALLA rasister och nazister är ute då..haha! vilket praktskämt...förra året tog jag en vända på stan, haha va typ max 20-30 pers nere på torget var av hälften var såna som protestera mot rasismen och andra hälften var av svensk ras med rakade skallar och jättehårda skor och varma jackor! Tragiskt men sant att man skulle ha roligare på ett annat lands nationaldag än sin egen..haha börjar mer å mer köra på visan; "jag är från holland, närmare sagt från amsterdam, fin stad med mycket tulpaner, stora trädgårdar och annat dylikt" =)

idag är det iaf studenten, vilket jag missade...var ju tvungen att jobba...men men, känner typ ingen heller som tar så man sårar väl ingen speciell utan sin närhet!
ikväll blir det iaf lite sköna bärs, öppna nyss första...sjukt gott här ute i solskenet på balkongen min, synd bara att jag knappt ser vad jag skriver eftersom min skärm är fuckin as kass i solsken...men men...

snart fotbolls-em oxå...hur kommer det gå då? jag hoppas sverige går långt men de gör de inte om man ska sluta ljuga för sig själv...tror dock att holland chockar i mördargruppen, de kommer mörsa ner allt som står i vägen för dem, som ett stort Boing mörsar ner över en landningsbana...men det händer väl kanske inte heller! Slutar väl med att spanjackerna eller italianosarna står med bucklan i skyn. bara inte tysksvinen får lyfta bucklan, då brakar 3världskriget ut..haha!

nä nu ska jag duscha av mig allt svett jag samlat på mig här ute på balkongen med datorn i knät.
en rad till victor i norgen oxå, synd att han inte e hemma nu fan och kan va me grabbarna, istället kommer han sitta på sitt unkna hotellrum och kolla på nån skön p-rökare i bakgrunden samtidigt som han häller i sej ett par sköna pils och kastar i sig ett par nävar nötter bakom sin fruktansvärt grymma dator! men på lördag, då e han hemma igen...hoppas han e laddad,haha! Han kommer nog komma som en av norges största salta vågar genom tiderna in över det svenska landskapet.

piiiz, rita gärna en rad! HAREBRATJAA!

I was young, i was surviving the times...

Harebratjaa, måste börja med att citera Nimo, som mörsar ett av årets uttryck på allt för många låtar och i allt för många verser på ett och samma mixtape..men ack så skönt uttryck; HAREBRATJAA! =)

tillbaka i Sverige som ni vet, det norska landet är lite saknat men borta bra men hemma bäst som vilken banan som helst skulle sagt! Sånna citat man droppar i detta avlånga land vi bor i, i såna lägen.
veckan har börjat riktigt stessigt faktiskt...sjukt mycket på jobbet, trots att är lika varmt ute som det är i en finsk bastu...men tydligen så ska alla göra av med cash, inte mig emot...fixa pengar määäjn, thats my specialty! haha...
läste min kottlega victors blogg tidigare ikväll, han har väldigt mycket vettigt att säga..håller verkligen med honom om alla sköna skribenter som droppar "läs igår"...något sportbladets journalister är experter på!
På tal om tidningar så har jag kommit fram till att roligaste tidningarna att läsa är norska versionen av Aftonbladet, självaste VG...ack så roligt det norska språket är i skrift, om man tänker på svenska! Den tråkigaste artikeln om tex nån sketen politiker kan vändas till en skrattattack...eller om det står om nån skön böna som lirar fotboll och hade inte "ballen i bene"....Böna förresten är en anna benämning på en söt liten flicka, används oftast nere kring västkusten!

spisse lite skön pasta carbonara ikväll förresten, enkelt men madnice..speciellt eftersom den avnjöts ute på min soliga balkong men en finfin carlberg pils...
Snart är Felix hemma oxå, om kanske typ en timme...fett skönt att ha han hemma igen, så imorn blir det att festa lite...antagligen blir det tredagars för en annan eftersom "the coverboys" måste skylta lite vid bartömningen/avslutshelgen på Konrad...haha! klart man ställer upp för Ägarn & Vimmlarn....

Sitter precis och kollar runt på olika klädsidor, rycker i shoppingmuskeln....hitta några sköna plagg, hoppas ingen köper samma grejer, man vill ju gärna vara själv om plaggen...men tror dock inte pengarna räcker till iaf, gick ju ganska mycke dollars i norge...kostar skjortan där om man nu ska bjuda på yttligare ett bananuttryck..finns så många sköna såna, skulle kunna sitta och rabbla dem en efter en hela kvällen men då skulle väl det sluta med att jag själv uppfattas som den största bananen, och en banan vill man inte vara! Jag är ju ett litet mysigt plommon, haha...plommon lixom!

Nu ska jag hänga upp tvätten, och kanske avnjuta en film eller bara dega vid datorn...fast det fetaste vore om Felix ringer när han e back in town och bjuder över sig själv hit...haha! Faktiskt galet nice att han e hemma igen....Ska bli kul å höra dina historier från sköna mallis och ska även bli skönt att få stänka i han några starka morgans me cöööla! =)

näe gittar nu....HAREBRATJA...VA?

RSS 2.0