eestockholmo!

Yeees, förra fredagen så var det dax för min och thomas stockholmstripp. haha vilken resa det blev!

Kan ju börja med att nämna att vi var bra slitna båda två efter ännu en torsdagskväll med radioinspelning men men...
Sega som vi alltid är så tog det lite extra lång tid innan vi kom iväg till tåget, tur att lilla Limpan underhåll med slag i huvet osv, alltid lika mysigt dagen efter. haha!
Så väl framme i sthlm blev det lite stressigt eftersom thompas syrra bodde way off ute i ghettogröndal! Så det blev till att ta en taxi för 300 till tv-huset där vi skulle vara med på Parlamentet inspelningen.
I panelen satt inga mindre än Johan Rheborg,Per Andersson, Henrik Hjelt och Johan Ulveson. Helt galet bra var det, över en timme med massa skratt vilket fick en att vakna till liv. =)
Vad gjorde vi efter detta då?! Haha självklart tog vi en ny taxi ala 300kr tillbaka till Therese för att moffa i oss massa pizza och bråka lite med dampungarna...
Självklart hade vi glömt att köpa något att dricka innan vi skulle gå ut så jag blev bjuden på ett glas rösjut,haha perfekt början..eller inte! :-P
Till slut tagga vi till och kom iväg runt halv tolv. Tog bussen och t-banan direkt till söder för att besöka Bysis och Trinity Sounds spelning där. Stället var fullt med jamaicaner och afrikaner och sen vi då, lejonet från chile och den flygande mexarn från holland. battyboys haha... Sjukt fet musik iaf, galna dubs dom sitter inne på!
Tiden bara flög iväg och helt plötsligt var klockan 01.30(!) och vi drog oss ner mot stureplan för att steeeka! haha
Börja med en vända in på Sturekompaniet där vi råka kasta bort en lax på under en halvtimme, så nu var vi all-in! Stället stängde och vi bytte bara ställe till Hells Kitchen som ligger dörr i dörr. Här snackar vi s.t.e.k! shiit stället var fullt med stockholms elit och housemusiken bara spruta ut ur högtalarna. Galet många housefingrar i luften, tror aldrig jag sett så många dansa på samma sett förrut! ganska skum stämning där inne så vi blev inte långvariga.
Så vi drog vidare till vad vi trodde var stockholms innekrog ett, Spy Bar! Här ska stekas tänkte vi...haha, iofs gjorde vi det också men att köpa skumpa som var bestämt kändes lite fel. Faktiskt grymt bra stämning där inne och vilket jäkla dj-team som lira...vi stog bara och njöt i baren, drinkarna gled ner ganska fort när musiken var så bra!
Träffa på lite trevligt folk, däribland en gammal västeråsbekanting, George Scott. Så vi tog oss ett gäng drinkar till, fick bra kontakt med bartendern så det blev bara starkare och starkare...vilket resulterade i att vi skratta ännu mer, hade ännu roligare och dansa ännu mer lejondans..hahaha!
Vi kom hem till klockan 6 på morgonen, precis samtidigt vaknade noel och limpan..haha galet att jag lyckades sova i soffan när dom där två sprang runt och härja hela morgonen. Men ska väl tilläggas att jag sover som en riktig trästock när jag väl sover,haha!

Sjukt trevlig resa iaf, lätt värt alla pengar...måste göras om! Kanske snart eller vad säger du Thomas?! :)

Bless!

Kommentarer
Postat av: LARSA

NÄR KOMMER NI TILL OSS I KUNGSÖR Å FESTAR DÅÅÅ?!=!?!?! VI HAR JU FAKITSKT SVENNE PÅ HÖRNET, ÖPPET TILL 12!!!! RING MIG GEVAN!!!!

2008-11-26 @ 00:04:43
Postat av: gevan

klart jag ringer, ska dit ikväll och stänka i mig ett gäng kungliga ubåtsgroggar

2008-11-28 @ 19:53:51
URL: http://gevan.blogg.se/
Postat av: Ninnie.

kikar in på din blogg :)

Hoppas allt är bra!! Kram

2008-12-02 @ 19:48:55
URL: http://ninniesodergren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0